Kayseri’nin üzümüyle meşhur bölgesi Erkilet’in verimli topraklarında yetişen siyah üzümler, Peşkur’un geleneksel yöntemleriyle buluşarak saf, katkısız ve yoğun aromalı bir lezzete dönüşüyor. Peşkur Erkilet Üzüm Pekmezi, geçmişten günümüze uzanan doğal bir şifa kaynağını sofralarınıza getiriyor.
Erkilet’in kendine has iklimi ve zengin mineralli toprakları, burada yetişen üzümlere eşsiz bir aroma ve yoğunluk kazandırır. Bu da pekmezimize karakteristik bir tat ve güçlü bir besin değeri sunar.
Üzümler özenle seçilir, taş baskıyla sıkılır, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan geleneksel yöntemlerle uzun süre kaynatılarak doğal pekmeze dönüştürülür.
Peşkur Erkilet Üzüm Pek Devamını Göster